Barion Pixel

Bejelentkezés

VAGY

Magántanárok

Ft - Ft

év - év

-

Gajda Nikolett

Magyar nyelvtan (alapfok)

2.500 Ft / óra

Szeged

Online oktató

Háznál fogad

Voigt Kata

Német nyelv (felsőfok)

35 éves nyelvtanítási tapasztalattal várlak :)

3.800 Ft / óra

Kiscsehi

Online oktató

Filep Lőrinc

Angol nyelv (felsőfok) , Spanyol nyelv (középfok) , Svéd nyelv (középfok)

Középiskola alatt kezdtem angolt tanítani. Azóta megfordultam nyelviskolákban, céges kurzusokon, de leginkább magán felállásban tanítok, újabban főleg online. Profi diagnosztikával és személyre szabott készségfejlesztéssel dolgozom. Szívesen dolgozom kezdő nyelvtanulókkal és nyelvvizsgára készülőkkel egyaránt.

6.000 Ft / óra

Budapest XIII. kerület

Online oktató

Háznál fogad

Hegedűs Balázs Áron

Matematika (középfok)

3.900 Ft / óra

Biatorbágy, Budaörs

Online oktató

Házhoz megy

Bánhegyi Zsófia

Német nyelv (felsőfok) , Magyar mint idegen nyelv (felsőfok)

Kedves Látogatóm! Az egyetem óta német oktatással foglalkozom, különböző nyelviskolákon keresztül számos tapasztalatot szereztem a vállalati nyelvoktatás, felnőttképzés területén, nyelvvizsgára való felkészítésben. (TELC, GOETHE, ÖSD ZD, Euroexam, Origo, ECL). GAZDASÁGI/ÜZLETI (Zöld Út) és TURIZMUS (KITEX) szakmai nyelvvizsgára is vállalok felkészítést. Segítek a célod elérésében, legyen az bármilyen fajta nyelvvizsga, érettségire készülés, jobb beszédkészség.

6.000 Ft / óra

Budapest XIV. kerület

Online oktató

Zwagerman Anna

Biológia (középfok) , Kémia (középfok) , Angol nyelv (középfok)

Sziasztok!? Anna vagyok, másodéves biológus hallgató az ELTE-n. Szeretnék minél több diákot átsegíteni az általános iskolában és a gimiben kötelező biosz és kémia tárgyak teljesítésén, valamint érettségire (akár közép, akár emelt) felkészítést is örömmel vállalok! Kétszer emelteztem bioszból és kémiából is, van tapasztalatom? Emellett angol nyelvben általános iskolásoknak és gimiseknek középszintű érettségihez is nyújthatok segítséget.

3.500 Ft / óra

Vác

Online oktató

Háznál fogad

Házhoz megy

Hartung Kornél

Matematika (középfok) , Kémia (középfok) , Fizika (középfok) , Python programozás (középfok) , PHP programozás (középfok)

Középiskolai felkészítést, pótvizsga felkészítést és közép és általános iskolai korrepetálást vállalok kémia, matematika, fizika és programozás (C, Python, PHP, SQL) tantárgyból. Matematikából kiemelt hangsúlyt fektetek az számelméleti alapok stabilizálására és az algebrára. Sok türelemmel, kérdésekre adott részletes válaszokkal segítek a fejlődésben. Egy óra esetén 16. kerületben és környékén, legalább 2 óra esetén egész Budapesten és környékén autóval házhoz megyek. Ingyenes próbaóra!

5.000 Ft / óra

Budapest XVI. kerület, Budapest X. kerület

Online oktató

Házhoz megy

Brigitta Grill

Matematika (felsőfok) , Marketing (felsőfok) , Excel (felsőfok) , Közgazdaságtan (felsőfok) , Webshop készítés (felsőfok)

Üdvözlöm! 10 éve tanítok matematikát, közgazdaságtan és webshop készítés, 5. osztálytól 12. osztályig, illetve gazdasági egyetemi matematikát. Vállalok órákat szemlyesen háznál, a XIII. kerületben, és online. Lehetőség van egyéni és kiscsoportos órákra is. Lehetőség van jelentkezni érettségi és felvételi előkészítő csoportos órákra is. Várom megkeresését!

4.000 Ft / óra

Budapest III. kerület, Budapest XIII. kerület

Online oktató

Háznál fogad

Házhoz megy

Szathmáry Emőke

Német nyelv (felsőfok)

Sokéves tanítási tapasztalatom azt mutatja, hogy a beszédközpontú órák magabiztos, aktív, már a kezdetekkor használható nyelvtudást hoznak magukkal. Egyetemi ösztöndíjaimnak köszönhetően azt láttam, hogy akkor a legeredményesebb a tanulási folyamat, ha az anyanyelvi környezethez leginkább hasonló körülményeket biztosítjuk. Ezen elvek mellett a jó hangulatot tartom fontosnak, mivel meggyőződésem, hogy a humor nagyban támogatja a hatékony tanulást.

4.000 Ft / óra

Budapest XX. kerület

Online oktató

Háznál fogad

Havasi Szilvia

Angol nyelv (felsőfok)

19 éves tanítási gyakorlattal, egyetemi diplomával (angol nyelvtanári) vállalok elsősorban nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségire felkészítést online vagy otthonomban.

4.000 Ft / óra

Győr

Online oktató

Háznál fogad