Barion Pixel

Bejelentkezés

VAGY

Rólunk

Célunk a Teachcoastnál, hogy a magántanárok és a diákok számára egy, a modern kor igényeit kielégítő honlapot hozzunk létre és folyamatosan fejlesszük a szolgáltatásunkat. Emellett elkötelezettek vagyunk, hogy olyan tartalmakat gyártsunk a tanárok számára a közösségi média platformjainkon, amiktől még jobbak lehetnek a hivatásukban.

Nevünk a találkozási pontra utal, ahol a diákok és tanárok találkozhatnak a tanulás és tanítás mentén.

Logónk pedig a célunkat testesíti meg, hiszen Teachcoast szeretne lenni a tájékozódási pont a magántanárok és diákok számára.

Minden, ami Teachcoast

Sziasztok! Egy időre most eltűntünk, mivel az oldalunkon dolgoztunk. A korábban kapott visszajelzések alapján, úgy gondoljuk, hogy sikerült egy még jobb oldalt létrehoznunk. Gyertek és nézzetek szét az oldalunkon! :)

Van ilyen :) #teachcoast #magántanár #tanárkereső

Sziasztok! Mai videónk a matek tanárok számára lehet hasznos. Az előadó 5 alapelvet határoz meg, amit követni kell a matematika tanításban: - Kezdj egy kérdéssel - Hagyj időt a diákoknak gondolkodni - Nem vagy megoldókulcs - Mondj igent a diákok ötleteire - Játssz Kicsit bővebben: Egy kérdéssel kell kezdeni és hagyni, hogy a diákok küzdjenek vele, gondolkodjanak rajta. A tanár ne adja meg egyből a választ. Ha egy diák behoz egy ötletet, nem szabad egyből levetni, hanem meg kell vizsgálni, hogy működhet e vagy sem. Ha nem, akkor miért nem. Együtt kell velük gondolkodni a megoldásig. A matematikát játékként kell, hogy megéljék, nem pedig szükséges rosszként. Szerintetek ezt belehet iktatni a mindennapi tanításba?